Kotimaiset ja laadukkaat puuportaat Pihlavamäeltä

Valmistamme turvalliset ja kestävät puiset sisäportaat ammattitaidolla. Portaista voi suunnitteluvaiheesa luoda oman kodin tyyliin sopivan sisustuselementin.

Käytämme portaiden valmistuksessa aina parhaita puumateriaaleja.

Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Käsintehdyt puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat Kotimaiset ja turvalliset puuportaat

Mittatilaustyönä puuportaat, kaiteet ja lauteet

Olemme asentaneet valmistamiamme puuportaita, kaiteita ja saunanlauteita satoihin suomalaisiin koteihin ja muihin tiloihin jo vuosikymmenien ajan. Tyytyväisiä asiakkaitamme on ympäri Suomen mutta toimimme pääsääntöisesti Länsi-Suomessa Satakunnan alueella. Toimipaikkamme sijaitsee Porissa mutta sovittaessa palvelemme koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä