Tyylikkäät saunat ja saunan lauteet

Valmistamme tyylikkäät saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen. Saunat ja lauteet tehdään aina asiakkaan toiveita noudattaen. Rakennamme yksilöllisiä toimivia lauderatkaisuja jotka kestävät sekä katseita että käyttöä.

Saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen Tyylikkäät saunat ja saunan lauteet Saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen tyylikkäät saunat ja saunan lauteet Saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen tyylikkäät saunat ja saunan lauteet Saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen tyylikkäät saunat ja saunan lauteet Saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen tyylikkäät saunat ja saunan lauteet Saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen tyylikkäät saunat ja saunan lauteet Saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen tyylikkäät saunat ja saunan lauteet Saunat ja saunan lauteet viihtyisään saunomiseen

Mittatilaustyönä puuportaat, kaiteet ja lauteet

Olemme asentaneet valmistamiamme puuportaita, kaiteita, saunoja ja saunanlauteita satoihin suomalaisiin koteihin ja muihin tiloihin jo vuosikymmenien ajan. Tyytyväisiä asiakkaitamme on ympäri Suomen mutta toimimme pääsääntöisesti Länsi-Suomessa Satakunnan alueella. Toimipaikkamme sijaitsee Porissa mutta sovittaessa palvelemme koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä